Rood Klooster:

Op de parking van het rood klooster werd er afgesproken. Annie en Jan hebben de wandeling tot in de puntjes uitgestippeld. Ondanks de uitgebreide beschrijving van de plaats van afspraak blijkt het niet voor iedereen evident om hier te geraken.

De start wordt nog eventjes uitgesteld, met een kleine vertraging beginnen we aan een wandeling. De natuur is prachtig, niets doet vermoeden dat je hier op een boogscheut van Brussel bent. Het tempo en de richting worden aangegeven door Jan, al snel volgen we allemaal in de voetsporen van onze organisatoren, het noorden ben ik al een tijdje kwijt.

Onderweg eventjes een kleine stop voor een natje, in elk geval voor onze viervoeters, de hondengeleiders moeten met een droge keel verder.

Na ongeveer 2 uur wandelen zijn we terug bij het startpunt. Tijd voor een koffie, een biertje of een stukje taart.

Bedankt, Annie en Jan en zeker ook alle deelnemers.